Nieuwe robotkaarten!

Ik heb twee nieuwe robotkaarten toegevoegd aan: Instructiefilmpjes / Robot en programmeren.

instructordevelopmentRobotkaart 14 – Make a brick
Hiermee kun je van een hoeveelheid programmeercode één enkel blokje maken! Dat maakt je programmeercode een stuk overzichtelijker en je hoeft niet steeds weer hetzelfde stuk te programmeren. Een echte aanrader, maar niet makkelijk!

Robotkaart 15 – Gyro-tank
Dit is een voorbeeld van een My Block, zoals je kunt leren bij Robotkaart 14. Een heel specifiek My Block. Want dankzij het blokje dat hier voor je wordt geprogrammeerd, heb je nooit meer last van ‘drift’ bij je robot. Met behulp van de Gyroscoop en dit blokje, kun je het standaard ‘tank-blokje’ vervangen en je robot is een stuk preciezer te bewegen! Dit is wel echt een EXPERT-LEVEL opdracht, trouwens. Maar zeker de moeite waard!

___________________________________________________________________________________

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.